Det siger klienterne om Tina Sandager:

“Jeg startede til sessioner hos Tina, da jeg efter næsten to års ufrivillig barnløshed skulle starte i fertilitetsbehandling. Jeg havde brug for at tale med en, som havde viden om det min kæreste og jeg skulle igennem, men også en, som kunne hjælpe med samtaler om de svære følelser, som er forbundet med ufrivillig barnløshed.

Jeg har gået hos Tina imens jeg var ufrivillig barnløs, men også nu, hvor jeg er blevet gravid og synes det hele kan være lidt svært og hårdt.

Jeg har været til sessioner alene, men jeg har også haft min kæreste med. Begge dele har været meget givende.
Hendes kontor er i trygge, lyse og rare omgivelser, og man føler sig hurtigt godt tilpas.
For mig har det været vigtigt at tale med en, som forstår hele den verden man befinder sig i.

Fra dag ét har min kæreste og jeg set Tina som en medspiller, der hele tiden stod klar med rådgivning og vejledning til den situation, vi stod i. Tina har med udgangspunkt i hendes mangeårige erfaringer kunne forklare os om vores muligheder for hjælp i behandlingssystemet.

Tina har lært os at tage ejerskab over den situation, vi befinder os i, hvilket har været en meget lærerig proces og Tina har hjulpet med at finde mening i meningsløsheden.

Jeg oplever Tina som en meget empatisk, engageret, humoristisk, omsorgsfuld og oprigtig person. Hendes fantastiske personlighed har været afgørende for, at jeg har fået så meget ud af sessionerne, idet jeg har følt mig tryg i hendes selskab, og derfor har turde åbne op og fortælle om de allersværeste ting.

Hos Tina har jeg altid følt, at mine tanker og følelser bliver taget meget seriøst og alvorligt. Det har jeg haft brug for i kraft af min familie og omgangskreds’ uforståenhed overfor, hvorfor jeg var så ked af det.

Tina har formået at ”skubbe” kærligt til mig, så jeg hele tiden har følt, at jeg var i gang med en udvikling. Jeg har lært og arbejdet med mange andre ting, end det jeg umiddelbart troede jeg skulle.

Jeg har efter hver session haft det meget bedre end da jeg kom. Tina har hjulpet mig med at få styr på tankerne, og givet mig en følelse af, og forståelse for, at det er okay, at jeg har det som jeg har det.  At starte hos Tina har været det bedste jeg har gjort for mig selv.

Det betyder rigtig meget for mig, at jeg ved, at Tina kun er et telefonopkald væk.
Jeg kan varmt anbefale Tina til alle dem, der oplever, at vejen til forældreskab ikke er ligetil. Her tænker jeg både på når man skal til at starte op i fertilitetsbehandling, mens man er i behandling, men især også når/hvis man bliver gravid, og man evt. rammes af frygt og utryghed.”

– Ida

 

”Allerede efter første telefonsamtale med Tina, begyndte jeg at føle mig mere rolig. Jeg har gået hos Tina i knap et år og hun har virkelig hjulpet mig med at få identificeret nogle følelser og temaer – og kort sagt få det godt igen.

Som terapeut er Tina enormt åben, kærlig og god til at finde en balance mellem at presse blidt på eller lade mig være i fred. Samtidig ved hun rigtigt meget om både det psykiske og det fysiske ved fertilitetsbehandling, så hvis du overvejer at få hjælp til at komme igennem jeres fertilitetsforløb – så GØR DET! Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke fandt hende noget før.”

– Sidsel

 

”Jeg ringede til Tina fordi jeg havde lyst til at tale med en som ikke kendte mig. Jeg var ikke ved at knække og følte mig egentlig stærk i en svær periode. Jeg har en god kreds af venner og familie og en stærk kæreste, men selvom de siger at det er “helt ok”, kan det somme tider føles som om man belaster dem med de samme tunge tanker. Derfor tænkte jeg at det kunne være befriende at læsse af på en som man har betalt for at lytte.

Hos Tina fik jeg så meget mere end jeg havde forestillet mig. Det er som at tale med en voksen veninde. ”Voksen” fordi hun bare er klogere end mig selv på området. ”Veninde” fordi hun er empatisk og interesseret uden at være kunstig. Hun siger hvis hun er uenig og det er en befrielse og hun tager udgangspunkt i den man er og ikke i en arketype.

Jeg er glad for at jeg har fundet Tina, som agerer super effektivt støttehjul, der forhindrer mig i at vælte, i en periode med modvind”
– Stine

 

“Hos Tina oplever jeg en nænsom og omsorgsfuld involvering i mit liv og min situation, baseret på ægte og ærlig interesse. Jeg oplever en utvetydig respekt og varme og sympati, en opmærksom lytten og en dyb menneskelig forståelse, som giver mig følelsesmæssig tryghed og tillid til at turde åbne mig”

– Anne

 

“Igennem samtaler med dig Tina, bliver jeg mere afklaret, fordi du stiller åbne og nysgerrige spørgsmål, som er med til at give en bredere indsigt og få foldet tingene ud.”

“Med dine mange års erfaring som sygeplejerske, er du også god til at skabe klarhed og er yderst kompetent til at vejlede i diverse problematikker ud fra et fagligt synspunkt.”

“Din omsorg og tilgang til dine medmennekser, gør at jeg føler mig tryg og kærligt mødt, måden du er nærværende på, giver mig vished om, at du vil mig det bedste. Denne tryghed er guld værd, når man skal åbne op og tale om svære problematikker.”

“Du har med din mange års erfaring, en dybtgående viden om hvad fertilitetsbehandlinger gør for parforholdet og hvilke problematikker dette medfører. Det er guld værd, at du også her kan vejlede. Jeg oplever, at det er med til at give mig en bedre forståelse for min partner og de ting som sker i vores forhold, og at du på din egen fine måde kan gøre dette uden at tage parti.”

– C.R.

 

“Efter et meget langt fertilitetsforløb med masser af skuffelser (udeblevet graviditet) grundet PCO – tilstoppede æggeledere – dårlig sædkvalitet – osv, havde jeg samtaler hos Tina. Det var rigtigt godt fordi Tina rådgav mig på en meget professionel måde og fik mig samtidigt til at se tingene postivt. Det har givet mig en masse ro.”

“Jeg kan varmt anbefale Tina til alle der gennemgår fertilitetsbehandling. Hun er god til at lytte og forstå og har samtidg givet os en masse gode råd til hvilke muligheder vi har fremover.”

– Lene.

 

“I forbindelse med at jeg gentagne gange har været uheldig at abortere, har Tina været en kæmpe hjælp i form af forståelse for vores sorg. Hun har forklaret tingene for os begge, så vi egentlig forstod hvad der skete. Både med min krop og vores følelser. Hun har også været til stor hjælp i forhold til at få tale tingene godt igennem, så jeg kunne komme videre og ikke tro, at det var min skyld, at jeg havde aborteret. Jeg har fået en forståelse for at graviditet er noget der er “større” end mig og noget jeg ikke har kontrol over. Det har givet mig ro.”

“Tina er sød, hjælpsom og lyttende. Hun har en skøn personlighed og er ikke mindst en erfaren kvinde og mor. Hun har hele tiden haft svar på alle de spørgsmål der har kværnet rundt i vores hoveder og har hjulpet os til at forstå dem. Hun har hjulpet os til at se situationen fra den anden side og forklaret os vores muligheder for hjælp i behandlingssystemet. Hun har hjulpet os med at fordøje og forstå hospitalets ikke altid så rare måde at forklare tingene på.”

“Jeg kan varmt anbefale Tina til alle, der som os, oplevede at abortere mange gange i træk. Jeg kan også varmt anbefale Tina til alle jer, som har brug for at vende hele situationen med en dygtig person som nøjagtigt ved hvad man taler om og hvad man føler. Tina har været rigtig god til at hjælpe mig med at få styr på alt mit tankemylder.”

– Christina.

 

“Gennem samtaler med Tina og de meget relevante og omsorgsfulde spørgsmål hun har stillet mig, er jeg blevet bedre til at sætte ord på mine følelser. Det har hjulpet mig meget, både i forhold til at tale med min kæreste om vores situation, men også i forhold til min relation familie og venner. Jeg føler også, at jeg har fået en større rummelighed overfor, og accept af mig selv om min situation, hvilket har været meget befriende”

– Louise

 

“Tusind tak for mange ærlige, kærlig og interessante indspark og drøftelser under diverse samtaler. Jeg startede i samtaleforløb under fertilitetsbehandling og har via den smarte klippekorts-ordning haft mulighed for at få Tinas kyndige råd med på vejen under både fertilitetsbehandling, graviditet, amning og da jeg pludselig stod med min egen lille familie.

Det kan ikke beskrives hvor dejligt det har været at have Tina som livline når følelserne sidder ude på tøjet, og jeg har været taknemmelig for Tinas oprigtige interesse, fleksibilitet og krøllede humor. Jeg vil anbefale Tina til enhver og glæder mig til også fremover at kunne gøre brug af hendes input.”

– Henriette

 

“Vi vil gerne sige mange tak for din hjælpsomhed, gode råd og forståelse som du givet til os i forløbet vi har haft. Vi er glade for, at vi valgte at tage kontakt til dig og din erfaring indenfor fertilitetsområdet har været guld værd for os.”

– Claus og Anja

Det siger de også

Stor faglighed, ærlig, reflekterende, varm, omsorgsfuld, lyttende, imødekommende og empatisk. Har bred praktisk erfaring koblet med en god evne til at rumme store følelser hos andre. Er god til at skabe tryghed og ro.