“Under fertilitetsbehandling?”

Dette forløb er for dig/jer som er igang med fertilitetsbehandling. Enten hos en privatpraktiserende gynækolog eller på en fertilitetsklinik, og for dig som måske kan genkende noget af følgende:

 • Du er måske ulykkelig og frustreret, fordi din seneste behandling ikke gjorde dig gravid, og nu føles det hele bare så håbløst.
 • Du og din kæreste er muligvis vidt forskeligt steder rent følelsesmæssigt, og det kan give anledning til skænderier og frustrationer, og dèt du i virkeligheden har brug for, er nærvær og kærlighed.
 • Du kan være bange for, at din kæreste forlader dig, hvis ikke du kan give ham, det barn han ønsker sig.
 • Hvis din kæreste er en pige, kan tanker om, at hun måske skal til at overtage behandlingen og dermed blive gravid istedet for dig udløse pinefulde og tunge følelser, som kan være svære at håndtere.
 • Du kan være bange for, at du bekymrer dig så meget, at du forhindrer dig selv i at blive gravid.
 • Du føler måske, at I har “tvangssex” og at lysten til sex er dalende eller slet ikke til stede, fordi dit underliv er blevet er udstillingsvindue. Måske orker du ikke at gøre noget ved det, fordi du er træt og oppustet af hormoner.
 • Du kan til tider føle dig som en omvandrende hormon-bombe, som pludseligt kan gå af uden varsel – til stor fortrydelse for dig selv.
 • Du synes formentligt, det er svært at tale med dine venner om det, fordi de ikke forstår hvad det er du gennemgår, så du istedet bliver ensom og isoleret med alle dine tanker og følelser.
 • Du synes måske, at din familie, svigerfamilie, venner og kolleger kan være svære at håndtere, med alle deres spørgsmål og velmenende råd og trøst og det kan tære på dit overskud.
 • Du er muligvis begyndt, at undgå dine veninder og familie der er gravide eller har små børn, fordi det minder dig om alt det du ikke selv har.

Formålet med “Under fertilitetsbehandling” er

At styrke dig selv og dit parforhold så I kommer godt igennem en fertilitetsbehandling uanset udfaldet.

Hvorfor skal jeg vælge dette forløb?

Fordi dette tilbud vil:

 

 • Sikre at du forstår og accepterer hvorfor du og din partner reagerer forskelligt på at være i fertilitetsbehandling. Det er en vigtig forudsætning for, at I kan tale godt sammen, så I undgår unødige konflikter og i stedet oplever mere nærvær og omsorg for hinanden.
 • Give dig værktøjer til at passe godt på dit parforhold og forbedre jeres kommunikation – det styrker kærligheden og samhørigheden.
 • Sikre at du får bearbejdet skuffelser, bekymringer og frustrationer på en god måde undervejs i forløbet. Det betyder, at dit sind får optimale muligheder for at “hele” og det betyder, at du får mere energi i dit system.
 • Give dig brugbare værktøjer, så du bliver bedre til at kommunikere dine behov ud til familie, venner og kolleger, så de bedre kan forstå dig og kan give dig den støtte du har brug for.
 • Sikre at du kender til og forstår de forhindringer, der kan spærre vejen for et godt og varmt sexliv, så I sammen kan øge glæden ved – og lysten til hinanden igen. Det styrker jeres parforhold.
 • Besvare mange af de spørgsmål som du tumler med og som helt automatisk opstår undervejs i et behandlingsforløb. Det kan være spørgsmål af både faglig og følelsesmæssig karakter. At få svarene giver dig tryghed og ro.
 • Lære dig de vigtigste ting om “fertilitetsbehandlingens ABC” så du til fulde forstår, de informationer lægen giver dig.

Sådan foregår det

Her mødes vi:

Vi mødes i mine lyse og rolige lokaler i Roskilde 10 min gang stationen.

Sessionerne foregår som samtaler med mig, hvor jeg vil stille relevante og afklarende spørgsmål til dig omkring din barnløshed og hvad du tænker og føler. Jeg vil også spørge ind til jeres parforhold og de reaktioner I begge har.

Jeg tager altid udgangspunkt i den situation som du er i lige nu, og de ting der fylder mest hos dig. Jeg vil hjælpe dig med at stille skarpt på de ting, du har brug for at arbejde med og blive afklaret omkring. Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du går og tumler med,og jeg vil hjælpe dig med svarene.

Jeg har stor erfaring med hvilke problemstillinger der typisk opstår, mens man gennemgår fertilitetsbehandling. Derfor vil du opleve, at jeg stiller spørgsmål til områder du måske ikke selv “tager op” i samtalen med mig. Det gør jeg for at sikre mig, at vi sammen når hele vejen rundt, så du bliver styrket bedst muligt.

Foruden mine mangeårige erfaring som fertilitetssygeplejerske, benytter jeg mig af psykoterapeutiske værktøjer. Derfor vil du opleve vores samtaler som en blanding af rådgivning, afklaring, undervisning, og terapi.

 

Priser

“Under fertilitetsbehandling?” koster:

 

Individuelt forløb:

Indledende samtale à 60 min : kr 1.100,-

Herefter kan du vælge mellem følgende:

Klippekort:

3 sessioner à 60 min: kr 3.100,-

5 sessioner à 60 min: kr 5.100,-

10 sessioner à 60 min: kr 10.000,-

Par-forløb:

Indledende samtale à 75 min: kr 1.400,-

Herefter kan I vælge mellem følgende:

Klippekort:

 

3 sessioner à 75 min: kr 4.000,-

5 sessioner à 75 min: kr 6.600,-

10 sessioner à 75 min: kr 12.600,-

 

Sådan kommer du i gang med forløbet

Ring til mig på tlf: 26274660, send en mail på ts@tinasandager.dk eller brug formularen herunder: