“Kun for mænd i fertilitetsbehandling”

Dette forløb er til dig som er mand. Du gennemgår fertilitetsbehandling sammen med din kæreste og kan muligvis genkende noget af følgende:

 

 • Du har måske brug for et sted hvor du som mand er i fokus og hvor du kan få hjælp til at bearbejde dine følelser og tanker omkring jeres barnløshed.
 • Du føler dig muligvis sat lidt på sidelinien af diverse læger og sygeplejersker, fordi du synes, de har tendens til kun at tale til din kæreste, når I er på klinikken.
 • Du passer formentlig rigtigt godt på din kæreste, og har stor fokus på hende og kan derfor komme til at nedtone dine egne følelser og behov.
 • Du føler måske skyld over, at du ikke kan gøre din kæreste gravid – og du synes det kan være rigtigt svært at stå på sidelinien, mens hun skal “lægge” krop til alt det “ubehagelige”.
 • Du oplever måske, at din mandighed og din selvværdsfølelse har fået et knæk hvis du har fået at vide, at du har dårlig sædkvalitet.
 • Du har måske svært ved at indstille dig på tanken om sæddonation  – fordi det kan føles som om din kæreste er dig utro, og du kan være bange for, at du ikke vil kunne knytte dig til et barn som ikke biologisk er dit eget.
 • Du savner måske et varmt og godt sexliv, og du ved ikke helt hvordan I skal få det tilbage igen.
 • Du har måske haft tanken om at din kæreste forlader dig, hvis ikke du kan give hende det barn hun ønsker sig.

Formålet med “kun for mænd i fertilitetsbehandling” er

At du som mand får mulighed for at blive bevidst om dine egne følelser og får sat fokus på din maskulinitet og den vigtige rolle du spiller i jeres fælles behandlingsforløb.

At styrke dig selv og derigennem dit parforhold, til de udfordringer som I mærker lige nu og som I vil støde på i fremtiden.

Hvorfor skal jeg vælge dette forløb?

Fordi dette tilbud vil:

 

 • Give dig brugbare værktøjer til at kommunikere dine tanker, overvejelser og spørgsmål ud til din kæreste og jeres behandlere, så du føler dig 100% medindraget i forløbet. Du undgår, at føle dig sat på sidelinien og vil istedet føle dig som en ligeværdig og værdifuld partner hele vejen igennem jeres behandlingsforløb.
 • Sikre at du får bearbejdet de følelser og tanker der naturligt følger med, hvis du har fået at vide at du har nedsat sædkvalitet. Det kan være en vigtig forudsætning for at din selvtillid og maskulinitet kan trives.
 • Sikre at du vil få vendt alle dine overvejelser omkring behandlingsmuligheder (eks. sæddonation), valg og konsekvenser heraf på en rolig og professionel måde. Det vil give dig overblik og indsigt.
 • Medvirke til at du som mand, vil kunne navigere bedre i det “kvindeunivers” du befinder dig i lige nu. Det vil gøre dig istand til at forstå din partners til tider “kringlede og mystiske” reaktioner på at være i behandling. Det vil gøre det lettere at være dig og du vil vide hvad du skal gøre for at støtte din kæreste bedst muligt.
 • Sikre at du kender til og forstår de forhindringer, der kan spærre vejen for et godt og varmt sexliv, så I sammen kan øge glæden og lysten til hinanden igen. Det er med til at styrke din selvtillid som mand og det styrker jeres parforhold.

Sådan foregår det

 Her mødes vi:

Vi mødes i mine lyse og rolige lokaler i Roskilde 10 min gang fra stationen.

Sessionerne foregår som samtaler med mig, hvor jeg vil stille relevante og afklarende spørgsmål til dig omkring din barnløshed og hvad du tænker og føler. Jeg vil også spørge ind til jeres parforhold og de reaktioner I begge har.

Jeg tager altid udgangspunkt i den situation som du er i lige nu, og de ting der fylder mest hos dig. Jeg vil hjælpe dig med at stille skarpt på de ting, du har brug for at arbejde med og blive afklaret omkring. Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du går og tumler med,og jeg vil hjælpe dig med svarene.

Jeg har stor erfaring med de problemstillinger der opstår, når man er mand og er i fertilitetsbehandling sammen med sin kæreste. Derfor vil du opleve, at jeg stiller spørgsmål til områder du måske ikke selv “tager op” i samtalen med mig. Det gør jeg for at sikre mig, at vi sammen når hele vejen rundt, så du bliver styrket bedst muligt.

Foruden mine mangeårige erfaring som fertilitetssygeplejerske, benytter jeg mig af psykoterapeutiske værktøjer. Derfor vil du opleve vores samtaler som en blanding af rådgivning, afklaring, undervisning og terapi.

 

Priser

“Kun for mænd” koster:

Indledende samtale à 60 min: kr 1.100,-

Efterfølgende kan du vælge mellem følgende:

Klippekort: 

 

3 sessioner à 60 min: kr 3.100,-

5 sessioner à 60 min: kr 5.100,-

10 sessioner à 60 min: kr 10.000,-

Sådan kommer du i gang med forløbet

Ring til mig på tlf: 26274660, send en mail på ts@tinasandager.dk eller brug formularen herunder: