Du kan genkendende følgende:

 • Du er begyndt at blive rigtigt ked af det, hver gang du får menstruation og efterhånden frygter du den månedlige nedtur, over at det endnu ikke lykkedes for dig at blive gravid.
 • Du føler måske, at det hele begynder at dreje sig om ægløsningstest og sex på de rigtige tidspunkter, og det du længes efter er, at det bliver din tur til at få “to blå streger”.
 • Du bliver måske jaloux og vred over at “alle” omkring dig bliver gravide hele tiden, fordi du kan føle dig udenfor og måske frygter du, at det aldrig bliver din tur.
 • Du kan blive i dårligt humør og ked af det, når du er sammen med andres babyer og små børn, fordi det minder dig om alt dèt, du ikke selv har.
 • Du hader og frygter formentlig spørgsmål som “er det ikke snart jeres tur?” og du føler, at du er ved at løbe tør for kreative svar.
 • Du er begyndt at tvivle på om det overhovedet kan lade sig gøre at blive gravid ad naturens vej,…og du tænker måske “Hvad gør vi så?”
 • Du er muligvis begyndt at overveje nye karriemuligheder, nyt sted at bo, ny bil, ny uddannelse osv, i et forsøg på at koncentrere dig, om noget andet end graviditet og børn.
 • Du overvejer måske, at gå til egen læge eller du har allerede været der.
 • Du er muligvis begyndt at overveje, at blive undersøgt og komme i behandling for barnløshed på en fertilitetsklinik.

Formålet med “før behandling” er

At du kender til dine muligheder for at få et barn, og kan træffe de valg som er rigtige for jer.

At du får kendskab til “hvordan vejen gennem behandlingssystemet” går, og hvordan du undgår at spilde vigtig tid.

At styrke dig selv og dit parforhold til de udfordringer, som I mærker lige nu, og som I vil støde på i fremtiden.

Hvorfor skal jeg vælge dette forløb?

Fordi dette tilbud vil:

 • Afklare jer om hvorvidt I begge er klar til at gå videre med fertilitetsbehandling eller om adoption skal være løsningen,..eller noget helt tredje?
 • Gøre dig istand til at vælge den direkte vej til hurtig og effektiv udredning og behandling. Det betyder, at du ikke spilder tiden,….en vigtig faktor.
 • Øge din viden omkring hvad fertilitetsbehandling går ud på, og hvilke muligheder der findes. Det betyder, at du får overblik og mere ro i sind og krop.
 • Give dig indsigt i og forståelse for de følelser du og din partner har lige nu, og hvorfor I reagerer forskelligt. Det styrker jeres parforhold.
 • Sætte fokus på jeres sexliv, og de problemer der kan opstår her, når det mest intime I deler sammen, ikke fører til en graviditet. Det fremmer jeres lyst og glæde ved hinanden.
 • Give dig et fortroligt rum, hvor du kan få luft for nogle af alle de tanker og overvejelser du har, og som du måske ikke deler med nogen – et sted hvor du kan give slip, og give dig selv lov til at være ked af det. Det vil give dig mere ro og styrke.
 • Øge din viden omkring din egen krop og hele “forplantningsmysteriet”. For mange en fed AHA oplevelse og en god platform til at forstå, hvorfor lægen siger som han/hun gør.
 • Sikre at du ved hvad du vil kunne forvente dig, af et kommende behandlingsforløb – både fysisk og psykisk. Det betyder, at du er forberedt og godt rustet til de udfordringer, som måtte komme.

Sådan foregår det

Her mødes vi:

Vi mødes i mine lyse og rolige lokaler i Roskilde 10 min. gang fra stationen.

Sessionerne foregår som samtaler med mig, hvor jeg vil stille relevante og afklarende spørgsmål til dig omkring din barnløshed, og hvad du tænker og føler. Jeg vil også spørge ind til jeres parforhold og de reaktioner I begge har.

Jeg tager altid udgangspunkt i den situation som du er i lige nu, og de ting der fylder mest hos dig. Jeg vil hjælpe dig, med at stille skarpt på de ting du har brug for at arbejde med og blive afklaret omkring.Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du går og tumler med,og jeg vil hjælpe dig med svarene.

Jeg har stor erfaring med hvilke problemstillinger der typisk opstår, når man overvejer, at få hjælp for sin barnløshed. Derfor vil du opleve, at jeg stiller spørgsmål til områder du måske ikke selv “tager op” i samtalen med mig. Det gør jeg for at sikre mig, at vi sammen når hele vejen rundt, så du bliver styrket bedst muligt.

Foruden mine mangeårige erfaring som fertilitetssygeplejerske, benytter jeg mig af psykoterapeutiske værktøjer. derfor vil du opleve vores samtaler som en blanding af rådgivning, afklaring, undervisning, og terapi.

Priser

Før behandling” koster:

Individuelt forløb:

Indledende samtale à 60 min. Kr 1100,-

Herefter har du mulighed for at vælge mellem følgende:

Klippekort:

3 sessioner à 60 min: kr 3.100,-

5 sessioner à 60 min: kr 5.100,-

10 sessioner à 60 min: kr 10.000,- 

Par-forløb:

Indledende samtale à 75 min: kr 1.400,-

Herefter har I mulighed for at vælge mellem følgende:

Klippekort:

3 sessioner à 75 min: kr 4.000,-

5 sessioner à 75 min: kr 6.600,-

10 sessioner à 75 min: kr 12.600,-

Sådan kommer du i gang med forløbet

Ring til mig på tlf: 26274660, send en mail på ts@tinasandager.dk eller brug formularen herunder: