Dette forløb er for dig/jer som har været igennem et behandlingsforløb på en fertilitetsklinik, uden at I har fået et barn, og for dig som muligvis kan genkende noget af følgende:

 •  Du er formentlig fyldt op af en stor skuffelse, frustration og sorg over ikke at have fået et barn.
 • Du oplever måske, at det er svært at tale med din kæreste om alle de tunge følelser, fordi han “er træt af at tale om det”, men at det stadig fylder hele din verden.
 • Du kan føle, at det er svært at komme videre med dit liv efter en lang og opslidende behandling med mange skuffelser og nedture.
 • Du føler dig måske deprimeret og energiforladt.
 • Du kan føle at dit liv lige nu har mistet retning og menng – uden et barn på vej.
 • Du kan være i tvivl om adoption er det rigtige valg for jer og hvordan kommer man overhovedet igang med det?
 • Du er måske i tvivl om dit parforhold vil overleve på sigt –  uden et fælles barn.
 • Du føler måske, at du ikke er en “ægte” kvinde, fordi du ikke er blevet gravid og ikke skal føde dit eget barn

Formålet med “Efter behandling… uden et barn” er

At du bliver i stand til at komme videre i livet, med mere styrke og større accept af de vilkår som er tilstede, efter du har gennemgået en fertilitetsbehandling uden at få et barn.

Hvorfor skal jeg vælge dette forløb?

Fordi dette tilbud vil:

 • Sikre dig, at du bliver klar over om det rigtige for dig/jer, er at fortsætte med adoption/ægdonation eller andre metoder, eller om I skal leve et liv sammen uden et fælles barn. Det betyder, at I kan forene jeres kræfter mod et fælles mål og det giver ny energi til parforholdet. Det mindsker også risikoen for at I vil gå hver til sit.
 • Hjælpe dig, til at genfinde følelsen af at være en ægte kvinde med Q, så du kan finde ind til din kraft og livsenergi.
 • Sikre at du får bearbejdet dine oplevelser og følelser af eksempelvis: sorg, frustration og vrede, så det ikke bliver “hængende i dit system” og får konsekvenser i form af stress eller depression.
 • Støtte dig i at genvinde din styrke, din livsglæde og energi, så du kan tage fat på livet med de vilkår som er.

Sådan foregår det

 

Her mødes vi:

Vi mødes i mine lyse og rolige lokaler i Roskilde 10 min gang fra stationen.

Sessionerne foregår som samtaler med mig, hvor jeg vil stille relevante og afklarende spørgsmål til dig omkring din barnløshed og hvad du tænker og føler. Jeg vil også spørge ind til jeres parforhold og de reaktioner I begge har.

Jeg tager altid udgangspunkt i den situation som du er i lige nu, og de ting der fylder mest hos dig. Jeg vil hjælpe dig med at stille skarpt på de ting, du har brug for at arbejde med og blive afklaret omkring. Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du går og tumler med,og jeg vil hjælpe dig med svarene.

Jeg har stor erfaring med hvilke problemstillinger der typisk opstår, når man har gennemgået en opslidende fertilitetsbehandling uden at have fået et barn. Derfor vil du opleve, at jeg stiller spørgsmål til områder du måske ikke selv “tager op” i samtalen med mig. Det gør jeg for at sikre mig, at vi sammen når hele vejen rundt, så du bliver styrket bedst muligt.

Foruden mine mangeårige erfaring som fertilitetssygeplejerske, benytter jeg mig af psykoterapeutiske værktøjer. Derfor vil du opleve vores samtaler som en blanding af rådgivning, afklaring, undervisning, og terapi.

Priser

“Efter behandling… uden et barn” koster:

Individuelt forløb:

Indledende samtale à 60 min: kr 1.100,-

Herefter kan du vælge mellem følgende:

Klippekort:

3 sessioner à 60 min: kr 3.100,-

5 sessioner à 60 min: kr 5.100,-

10 sessioner à 60 min: kr 10.000,-

Par-forløb:

Indledende samtale à 75 min: kr 1.400,-

Herefter kan I vælge mellem følgende:

Klippekort:

3 sessioner à 75 min: kr 4.000,-

5 sessioner à 75 min: kr 6.600,-

10 sessioner à 75 min: kr 12.600,- 

Sådan kommer du i gang med forløbet

Ring til mig på tlf: 26274660, send en mail på ts@tinasandager.dk eller brug formularen herunder: