“Gravid efter fertilitetsbehandling”

Dette forløb er for dig som er blevet gravid ved hjælp af fertilitetsbehandling, og for dig som ønsker et forløb der dækker både din graviditet og din barselsperiode. Den er for dig som måske kan genkende noget af følgende:

 

I graviditeten:

 • Du mærker formentlig, at du har mange bekymringer omkring din graviditet.
 • Du kan være meget bange for at abortere (igen?).
 • Du synes måske, at det er svært rigtigt at glæde dig 100% og give slip på tanken om “hvad nu hvis det alligevel går galt”.
 • Du har muligvis et stort behov for at tale om din graviditet, dine følelser og fornemmelser – men din partner “orker bare ikke at tale mere”.
 • Du kan være meget bekymret og urolig for skanninger og undersøgelser,….for “hvad nu hvis der er noget galt med mit lille barn”!!!
 • Du oplever måske, at dit behandlingsforløb stadig fylder meget i bevidstheden og at du føler dig “noget brugt” i krop og sjæl.
 • Du synes måske, at jeres sexliv er en by i Rusland – og det har det været længe.
 • Du kan være meget nervøs for fødslen – veerne/smerterne og “hvad nu hvis der sker noget med mit barn undervejs”.

Efter fødslen:

 

 • Du synes måske, at det er hårdt at være mor, men du siger det ikke til nogen – for det er derINGEN der vil forstå,….”du har jo kæmpet så hårdt for det”!!
 • Du oplever formentlig, at dine følelser svinger meget op og ned – lige fra stor glæde og taknemmelighed til afmagt og fortrydelse.
 • Du kan føle, at dine omgivelser forventer, at du skal være en super glad mor hele tiden – og du forventer det også af dig selv!!
 • Du ved måske ikke hvordan I skal få gang i sexlivet og lysten igen, efter lang tid med behandlinger, graviditet og fødsel.

Formålet med “Gravid efter fertilitetsbehandling” er:

At du bliver mere rolig og tryg i din graviditet, din fødsel og i din nye rolle som mor.

At du passer godt på kærligheden i dit parforhold til glæde for jer selv og jeres kommende lille barn.

Hvorfor skal jeg vælge “Gravid efter fertilitetsbehandling”?

Fordi dette tilbud vil:

 

 • Nedbringe uro, stress og bekymring i din graviditet. Det vil gøre dig glad og rolig, til stor gavn for dig selv og dit lille barn i maven.
 • Give dig  mulighed for at stille alle de spørgsmål du har til din graviditet, diverse undersøgelser undervejs og til din kommende fødsel. Det fjerner usikkerhed og tvivl og giver dig overblik og ro.
 • Sikre at du får bearbejdet de følelsesmæssige og kropslige udfordringer du har været igennem under dit behandlingsforløb. Det vil gøre dig klar til fødslen og dit nye liv som mor. Det nedsætter også din risiko for senere at få reaktioner som stress og fødselsdepression.
 • Øge din følelse af ro og selvtillid som nybagt mor. Det giver overskud og styrker din følelse af at være en god mor for dit barn.
 • Tage temperaturen på dit parforhold og give dig brugbare værktøjer, til at finde ind til lysten og glæden ved hinanden igen, efter et langt forløb med behandling, graviditet og fødsel.

Sådan foregår det

 

Her mødes vi:

Vi mødes i mine lyse og rolige lokaler i Roskilde 10 min gang stationen.

Sessionerne foregår som samtaler med mig, hvor jeg vil stille relevante og afklarende spørgsmål til dig omkring din barnløsheds behandling, din nuværende graviditet og hvad du tænker og føler. Jeg vil også spørge ind til jeres parforhold og de reaktioner I begge har.

Jeg tager altid udgangspunkt i den situation som du er i lige nu, og de ting der fylder mest hos dig. Jeg vil hjælpe dig med at stille skarpt på de ting, du har brug for at arbejde med og blive afklaret omkring. Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du går og tumler med,og jeg vil hjælpe dig med svarene.

Jeg har stor erfaring med hvilke problemstillinger der typisk opstår, når man er blevet gravid efter en fertilitetsbehandling. Derfor vil du opleve, at jeg stiller spørgsmål til områder du måske ikke selv “tager op” i samtalen med mig. Det gør jeg for at sikre mig, at vi sammen når hele vejen rundt, så du bliver styrket bedst muligt.

Foruden mine mangeårige erfaring som fertilitetssygeplejerske, benytter jeg mig af psykoterapeutiske værktøjer. Derfor vil du opleve vores samtaler som en blanding af rådgivning, afklaring, undervisning, og terapi.

 

Priser:

“Gravid efter fertilitetsbehandling” koster:

 

Indledende samtale à 60 min: kr 1.100,-

Herefter kan du vælge mellem følgende:

Klippekort:

3 sessioner à 60 min: kr 3.100,-

5 sessioner à 60 min kr: 5.100,-

10 sessioner à 60 min: kr 10.000,-

 

 

Sådan kommer du i gang med forløbet

Ring til mig på tlf: 26274660, send en mail på ts@tinasandager.dk eller brug formularen herunder: